Twee Kobelco minigravers voor Tibergyn

Tibergyn Algemene Ondernemingen uit Gullegem heeft twee Kobelco minigraafmachines in ontvangst genomen, via De Bruycker-Kemp. De Kobelco SK50SRX-7 en SK58SRX-7 minigravers voor Tibergyn werden beide uitgerust met een hydraulische snelwissel en automatische smering. Daarnaast werden er diverse toebehoren meegeleverd, waaronder een dieplepelbak, slotenbak en een OKADA sloophamer.

Deze Kobelco SK50SRX-7 en SK58SRX-7 minigraafmachines beschikken over de meest luxueuze cabine in hun klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikken deze compacte en toch krachtige Kobelco’s over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Over Tibergyn

De firma Tibergyn werd in 1973 opgericht als een BVBA. In 1999 werd de onderneming omgevormd tot een NV. Reeds meer dan 30 jaar werkt de firma voornamelijk voor de Vlaamse en Waalse Overheid. De activiteiten zijn weliswaar uitgebreid. Na jaren ervaring in het onderhoud van wegen is Tibergyn gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van veiligheidsstootbanden, infrastructuurwerken, herstellen van bruggen en kunstwerken en het aanbrengen en verwijderen van wegmarkeringen. Voor het onderhoud en de voorbereiding van wegenwerken beschikt men ook over veegwagens. Kijk op www.tibergyn.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.