Tweemaal Atlas 180Wsr spoorwegmachine voor ETF

Eurovia Travaux Ferroviaires uit Pétange (LU) heeft onlangs twee nieuwe Atlas 180Wsr spoorwegmachines in ontvangst genomen. Deze Atlas mobiele graafmachines zijn door de professionals van De Bruycker-Kemp omgebouwd naar complete spoorwegmachines en afgeleverd door dealer Meca-Weigert. Wij wensen ETF veel werkplezier met de nieuwe Atlas 180Wsr machines!

De Atlas 180Wsr heeft een motorvermogen van 157 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorwegmachine kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 180Wsr spoorwegmachines zijn volledig naar de wensen en eisen van ETF opgebouwd en afgeleverd. De machines zijn onder andere voorzien van een compleet spoorwegonderstel volgens solexsysteem met pendelbare vooras, vier banden aan de binnenzijde, vier aan de buitenzijde en een reservewiel. Daarnaast hebben de machines een extra verzwaard contragewicht tot 6000 kg. Op de onderwagen zijn vier transportogen en twee gereedschapskisten gemonteerd.

Over ETF
Een regionale partner, Eurovia (VINCI Construction), ontwikkelt mobiliteitsoplossingen om het economische concurrentievermogen te verbeteren en sociale banden te versterken, door het ontwerp, de bouw en het onderhoud van transportinfrastructuur en stedelijke ontwikkeling. Eurovia biedt een geïntegreerde set van expertise en knowhow over drie activiteiten: transportinfrastructuur en stadsontwikkelingswerken, exploitatie van steengroeven en recyclingplatforms en industriële productie. Met meer dan 150 werkplaatsen, 220 steengroeven en 180 recyclageplatforms, is Eurovia georganiseerd rond een eenvoudig principe: een team van experts in een hoofdactiviteit, in een afgebakend gebied en zo dicht mogelijk bij zijn klanten.. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.eurovia.fr/

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.