TWEEMAAL BOMAG BW120AD-5 VOOR WUYTS VINCENT

Firma Wuyts Vincent uit Ittre heeft via De Bruycker-Kemp twee Bomag BW120AD-5 tandem trilwalsen aangeschaft. We feliciteren Wuyts Vincent met deze aankoop en wensen hen veel werkplezier met de nieuwe machines!

De BOMAG BW120AD-5 tandemwals (rol voor- en achteraan) weegt 2.700 kg en heeft net als de combiwals een werkbreedte van 1.200 mm. Het complete BOMAG-programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing.

Over Wuyts Vincent
Bedrijf Vincent Wuyts in Ittre is opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in allerlei soorten tuinwerk, grondwerken en het leggen van asfalt. Ondertussen heeft het bedrijf een vijftiental werknemers in dienst.

U kunt uw nieuwe machine zelf samenstellen!

Alle Bomag walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van gps-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.