Tweemaal Kobelco SK270SRLC voor TRBA

Opnieuw Kobelco voor de firma TRBA. De eerste van twee Kobelco’s SK270SRLC werd reeds geleverd door De Bruycker-Kemp. Wij danken TRBA opnieuw voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met hun nieuwe rupsgraafmachines.

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK 270 SR LC stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De machine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp voorzien van diverse opties waaronder een hydraulisch snelwisselsysteem met lasthaak, heflat met drie gaten, automatische smering en een gereedschapskoffer op het onderstel. Voor de perfecte aflevering is de machine voorzien van de firmanaam en -kleur.

Over TRBA

Reeds vele jaren is TRBA een vaste waarde voor grote wegenis en infrastructuurwerken in gans België. Ze beschikken over vier mobiele en twee vaste betoncentrales, alsook over een belangrijke asfaltcentrale in Strépy. Dit maakt dat ze zowel overdag als ’s nachts werken kunnen uitvoeren dankzij een constante aanvoer van materialen. Deze firma is vooral trots op haar hoogtechnologische machines, de uitgebreide knowhow van haar werknemers en een precieze planning. Alle vakkennis en vaardigheden over de diverse divisies heen, kunnen gebundeld worden voor het realiseren van één totaalproject. Kijk op www.trba.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC-7. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.