TWEEMAAL KOBELCO SK58SRX-7 VOOR TRBA

Firma TRBA uit Moeskroen heeft wederom twee Kobelco graafmachines ontvangen via De Bruycker-Kemp. Ditmaal twee Kobelco SK58SRX-7 minigravers. Deze nieuwste minigravers van Kobelco zijn de zwaarste uit de minigraver-lijn van Kobelco en beschikken net zoals de rupsgraafmachines over de meest luxueuze cabine in hun klasse.

De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met led-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

Over TRBA
Reeds vele jaren is TRBA een vaste waarde voor grote wegenis- en infrastructuurwerken in gans België. Ze beschikken over 4 mobiele en 2 vaste betoncentrales, alsook over een belangrijke asfaltcentrale in Strépy in samenwerking met de firma WANTY. Dit maakt dat ze zowel overdag als ’s nachts werken kunnen uitvoeren dankzij een constante aanvoer van materialen. Deze firma is vooral trots op haar hoogtechnologische machines, de uitgebreide knowhow van haar werknemers en een precieze planning. Alle vakkennis en vaardigheden over de diverse divisies heen, kunnen gebundeld worden voor het realiseren van één totaalproject. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.trba.be/

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.