Tweemaal Schaeff TW95 voor Vereecke Travoco

 Vereecke Travoco uit Harelbeke, heeft via De Bruycker-Kemp, twee Schaeff TW95 mobiele graafmachines in gebruik genomen. Eerder ontving Vereecke een Schaeff TW110 mobiele graafmachine. Ook met deze nieuwe Schaeff’s wensen wij Vereecke weer veel werkplezier!

De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De professionals van De Bruycker-Kemp hebben de Schaef TW95 opgebouwd en afgeleverd naar de eisen en wensen van Vereecke Travoco. Denk hierbij aan o.a. automatische smering, extra LED-werkverlichting, extra functies, een achteruitkijkcamera, gereedschapskoffer op de onderwagen en slangbreukbeveiliging. Daarnaast is de mobiele graafmachine afgeleverd met verschillende bakken.

Over Vereecke Travoco

Vereecke Travoco staat voor een veelheid aan vakkennis in het plaatsen van nutsleidingen voor openbare en private bouwwerken. Al 3 generaties lang bouwt de firma ervaring op in haar sector. Zo is Vereecke een kwalitatief hoogstaande en solide partner geworden met enorme ervaring en een hoge reputatie. Gekwalificeerde medewerkers bezitten de juiste kennis en expertise over een breed gamma van leidingen. Dankzij horizontale gestuurde boringen vormen waterlopen en wegen niet langer een obstakel bij het uitvoeren van de werken. De groep Vereecke zorgt daarnaast voor de nodige aansluitingen zowel voor de gezinnen als voor de industrie van water, gas en elektriciteit op het distributienet. Al meer dan 70 jaar voert de groep Vereecke zowel openbare als private werken uit. De jarenlange ervaring zorgt voor een perfect resultaat en dus een tevreden klanten. Kijk op www.vereecke-nv.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff zelf samenstellen!

Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.