Verbraeken ontvangt tweede Schaeff TL100

Verbraeken Infra N.V. uit Temse heeft de tweede Schaeff TL100 wiellader ontvangen. Eerder investeerde Verbraeken al in een TL100 wiellader van Schaeff, de derde volgt binnenkort. Wij danken onze gewaardeerde klant Verbraeken voor hun loyaliteit en wensen hen veel werkplezier met de nieuwe shovel!

 

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Deze wiellader van Verbraeken is net zoals de vorige shovel voorzien van een hydraulische snelwissel, extra LED-werkverlichting en laadbak met mes.

Over Verbraeken Infra N.V.

Groep Verbraeken Construction, opgericht in 1966 en toen voornamelijk bezig in het klassieke grondverzet, is actief in integrale infrastructuurwerken, graaf- en bestratingswerken, plaatsen van rioleringen en pijpleidingen, installatie van elektrische- en glasvezelkabels en gestuurde boringen. Kijk op https://verbraeken-infra.eu/index.html voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Schaeff samenstellen!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.