Wederom Atlas spoorkraan voor S.A.C.E.

Onlangs heeft de firma S.A.C.E. uit Milmort weer een nieuwe Atlas 1604ZW spoorwegmachine in gebruik genomen. Dit ter uitbreiding van hun machinepark.De spoorgraafmachine werd bij De Bruycker-Kemp in Hamme compleet uitgerust. Wij danken S.A.C.E opnieuw voor het vertrouwen!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachine staat bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

De professionals van De Bruycker-Kemp hebben de machine voorzien van vele extra’s. De uitgebreide hijs- en spoorkeuringen (Infrabel, BTV, CE EN PVG) zijn uitgevoerd op het stuk spoorweg op het terrein van De Bruycker-Kemp.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

De nieuwe spoorwegmachine van S.A.C.E. is o.a. voorzien van vier Trelleborg banden aan de binnenkant en vier tractiebanden aan de buitenkant, twee gereedschapskisten, centrale smering, mechanische snelwissel, extra contragewicht (+520kg), extra werkverlichting, hijslat aan de binnenkant van de knikarm, luchtpistool op de cabine en een SMP 

Over S.A.C.E
De firma S.A.C.E behoort tot de welbekende groep S.A.C.E.-SOGEPLANT-SOTRALIEGE. Zij specialiseren zich in het onderhoud van het wegennet, berm- en bosbeheer, onderhoud en herstellen van het spoorwegennet. Kijk op www.sace.be voor meer informatie.