Wederom BOMAG BW219BVC-5 voor Verhelst Aannemingen

Onlangs heeft Verhelst Aannemingen, onderdeel van Verhelst Group, een BOMAG wals in gebruik genomen. Deze BOMAG BW219BVC-5 kofferwals kan dankzij Variocontrol, waarbij de wals lineair trilt, voor elke toepassing gebruikt worden. De wals is door de professionals van De Bruycker-Kemp compleet uitgerust met traktorbanden, stampvoetsegmenten, Terrameter en Bomap.

De uiterst efficiënte BW219BVC-5 kofferwals uit de 20 tons klasse kan met gemak zwaar verdichtingswerk aan. Lagen tot een meter diep krijgt deze wals perfect verdicht. Dankzij Variocontrol, waarbij de wals lineair trilt, kan de machine voor elke toepassing gebruikt worden. De trilling kan zowel manueel als automatisch ingesteld worden. Op automatische functie vergelijkt het systeem constant de werkelijke waarden met de beoogde resultaten en past de trilling zo efficiënt mogelijk aan. Met de manuele modus kan de machinist een vaste amplitude instellen, bijvoorbeeld als de trilling in een bepaalde omgeving moet worden beperkt. Deze functie is ook handig op dunnere lagen om een uniforme verdichting te bereiken.

Bomap (optioneel)

Via een GPS unit wordt de locatie van de wals op een Bluetooth datalogger geregistreerd in combinatie met de verdichtingswaarde en de rijsnelheid en weergegeven op een tablet. Deze documentatie is in pdf en via het tablet vanuit de cabine direct te versturen naar de opdrachtgever.

Voor ieder type werk is er bij De Bruycker-Kemp een geschikte wals beschikbaar. Meer weten over de zuinige, stille en moderne kofferwalsen van BOMAG? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Verhelst Aannemingen

Verhelst Aannemingen maakt deel uit van de Verhelst Group, een familiale bouwonderneming die actief is in heel België. Gestart als steenbakkerij in 1925 in Oudenburg (Oostende) is het bedrijf uitgegroeid tot één bouwgroep met zes expertises. Al vier generaties zijn ze een betrouwbare, veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en solide partner met een grote ervaring en een sterke reputatie in de bouwsector. Met de zes divisies neemt Verhelst alle bouwactiviteiten, van aanneming tot zandwinning, voor hun rekening. Hiermee kunnen ze elke opdracht aan, hoe complex of uitdagend die ook is. Dankzij een diepgravende expertise en niet-aflatend innovatiedrang staan ze vandaag aan de top in de Belgische bouwwereld. En daar zijn zij fier op.

Start met het samenstellen van je eigen wals

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.