Willemen Infra neemt nieuwe HBM Nobas BG120TA-7 grader in ontvangst

Willemen Infra, een prominente speler in de infrastructuurindustrie en onderdeel van de gerenommeerde Willemen Groep, heeft onlangs geïnvesteerd in de nieuwste aanwinst voor hun machinepark: de HBM Nobas BG120TA-7. Deze geavanceerde nivelleermachine stelt Willemen Infra in staat om precies te nivelleren en is onmissbaar in de aanleg van wegen en het wegenonderhoud. De Bruycker-Kemp wenst Willemen Infra veel werkplezier met deze machine.

De HBM Nobas BG120TA-7, gekenmerkt door zijn topkwaliteit en technologische vernuft, is door De Bruycker-Kemp in Oostende uitgerust met een scala aan geavanceerde functies die het nivelleerproces optimaliseren. Het toonaangevende Topcon systeem zorgt voor nauwkeurige metingen, terwijl de machine is voorzien van 7 rippertanden in plaats van de standaard 4, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en prestaties. Bovendien biedt de automatische smering een probleemloze werking, waardoor de machine langer meegaat en de operationele kosten worden verlaagd.

De veelzijdigheid van de HBM Nobas BG120TA-7 maakt het ideaal voor diverse toepassingen, variërend van wegwerkzaamheden tot terreinvoorbereiding. Met functies zoals joystickbesturing, een schuifblad met positie-indicator en de rippertanden met positie-indicator, biedt de machine een ongeëvenaarde precisie en gebruiksgemak.

De ergonomische cabine, voorzien van airconditioning en ROPS / FOPS-certificering, zorgt voor een comfortabele werkomgeving, terwijl de krachtige Perkins-dieselmotor van 149 pk zorgt voor optimale prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met een gewicht van 14.000 kg en 6x6-aandrijving is de HBM Nobas BG120TA-7 klaar voor elke uitdaging die Willemen Infra tegenkomt.

Over Willemen Infra NV
Deze firma beschikt ondertussen over vijf eigen asfaltcentrales, zes beton- en breekcentrales en zelfs een eigen transportbedrijf. Hun medewerkers zijn zeer gedreven en schuwen weekend- noch nachtwerk om hun opdracht tijdig af te werken. Maar de kwaliteit van een bouwfirma hangt ook steeds meer af van de beschikbare innoverende technologie en machines. Kijk op www.willemen.be/nl/ voor meer informatie en alle projecten van Willemen Infra.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.