POPULAIRE BOMAG GRONDWALS VOOR FIRMA ADAMS NV

Firma Adams NV uit Merksplas heeft, via de Bruycker-Kemp, een zelfrijdende BOMAG trilwals BW177D-5 in ontvangst genomen. De experts van de Bruycker-Kemp hebben deze trilwals opgebouwd en afgeleverd met de firmakleur van Adams NV. Wij danken Adams NV voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met de nieuwe BOMAG!

De 6.800 kg wegende BOMAG BW177D-5 grondwals heeft een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm. Het complete leveringsprogramma BOMAG-grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol. Firma Adams NV heeft deze BOMAG afgeleverd gekregen in bedrijfskleur.

OVER ADAMS NV

NV Adams is een aannemer gespecialiseerd in grond-, wegenis-, en rioleringswerken. Het familiebedrijf is in het bezit van een VCA** certificaat en is actief in Vlaanderen. Het bedrijf werd opgericht in 1962 door Karel Adams. Inmiddels wordt de firma bestuurd door de 3de generatie en kan voortgaan op een ruime ervaring. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.adams.be/

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW177AD-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wens u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.