Nieuws

Persbericht: RCE voegt elektrische Sunward graafmachines toe

Reesink Construction Equipment voegt elektrische Sunward graafmachines toe aan het leveringsprogramma.

Reesink Construction Equipment heeft met Sunward overeenstemming bereikt over de distributierechten van elektrische mini- en rupsgraafmachines voor Nederland en België. Met deze toevoeging heeft de Nederlandse Kemp Groep en het Belgische De Bruycker-Kemp een belangrijke troef in handen als het gaat om het verkopen van af-fabriek elektrische machines. Een ontbrekende schakel in het kleurrijke programma!


Stap voorwaarts
Met een uitgebreid en professioneel serviceapparaat, vanuit 9 vestigingen in Nederland en België, is het ook voor Sunward een grote stap voorwaarts. Deze gunning past in de strategie van Sunward om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van elektrisch grondverzetmaterieel in de Benelux. Vanuit de nieuwste vestiging in De Lier zullen de Sunward machines voornamelijk hun weg gaan vinden naar de eindgebruiker. De specialisten op deze vestiging zullen zich volledig gaan toeleggen op emissievrije machines. Ook de service-mensen op alle andere vestigingen hebben hun opleidingen gevolgd. Niets staat Reesink Construction Equipment in de weg om de groeiende vraag, inclusief de juiste ondersteuning, naar elektrische graafmachines op een succesvolle manier in te vullen.

Verhuur en verkoop
Verschillende elektrische Sunward rupsgraafmachines en minigraafmachines zijn al geruime tijd te huur via Huur&Stuur in Nederland. Huur&Stuur heeft onder het GEOS-concept (Green Energy On Site) een volledig programma elektrische machines beschikbaar voor de verhuur. De opgedane ervaringen met dit materieel geeft Reesink Construction Equipment veel vertrouwen voor de toekomst. Diverse eindgebruikers hebben op deze toegankelijke manier hun behoefte aan elektrisch materieel kunnen invullen. Naast het inhuren is er nu dus ook een gerenommeerde verkoop- en serviceorganisatie voor dit type Sunward materieel.

Meer informatie
Kijk op www.kemp-groep.nl, www.debruycker-kemp.be of www.markonmachinery.nl, voor meer informatie. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Wilco van Klaveren, specialist elektrisch materieel Kemp Groep, via wilco.vanklaveren@kemp-groep.nl of bel +31 (0)6 226 542 30.

Terug naar overzicht