Engcon Draai-kantelstukken

voor graafmachines van 1,5 tot 33 ton

Download Leveringsprogramma

In deze catalogus vindt u uitgebreide beschrijvingen van alle draaikantelstukken, snelwissels, werktuigen en overig toebehoren binnen het veelomvattende productaanbod van Engcon welke te verkrijgen zijn via De Bruycker-Kemp.

Waarom een draaikantelstuk?
Een graafmachine uitgerust met een draaikantelstuk is breed inzetbaar. Het is de oplossing voor grondverzet en sloopwerkzaamheden. De graafmachine dient als gevolg van het draaikantelstuk minder verplaatst te worden om in de juiste positie te komen. Hierdoor gaat de productiviteit flink omhoog. Draaikantelstukken zijn in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen, wij helpen u graag verder met uw specifieke draaikantelvraagstuk.

 

 

 

 

 

De Bruycker-Kemp beschikt over een ruim assortiment uitrustingsstukken. De meeste uit voorraad leverbaar. Van sloophamer tot verlenggiek en van sorteergrijper tot maaikorf. Wij weten als geen ander dat een juist uitrustingsstuk uw flexibiliteit vergroot.

Wij geven u graag een goed advies over de werking en mogelijkheden van de verschillende uitrustingsstukken. Jarenlange ervaring in de verhuur van dergelijk materieel geeft ons de kans u goed te adviseren.