Digga grondboren

voor graafmachines van 0,75 tot 50 ton

Download Leveringsprogramma

In deze catalogus vindt u uitgebreide beschrijvingen van alle grondboren binnen het veelomvattende productaanbod van Digga welke te verkrijgen zijn via De Bruycker-Kemp.

Waarom een grondboor?
Een graafmachine uitgerust met een grondboor is specifiek inzetbaar. Het is de oplossing voor boorwerkzaamheden in verschillende soorten ondergronden. Met diverse diameters, lengtes en soorten boorkoppen zijn de mogelijkheden enorm. Grondboren zijn in allerlei maten en uitvoeringen te verkrijgen, wij helpen u graag verder met uw specifieke boorvraagstukken.

De Bruycker-Kemp beschikt over een ruim assortiment uitrustingstukken. De meeste uit voorraad leverbaar. Van extra werkverlichting tot sloopsorteergrijper en van luxe stoel tot maaikorf. Wij weten als geen ander dat een juist uitrustingsstuk uw flexibiliteit vergroot.

Wij geven u graag een goed advies over de werking en mogelijkheden van de verschillende uitrustingsstukken. Jarenlange ervaring in de verhuur van dergelijk materieel geeft ons de kans u goed te adviseren.