Zelfstellende horizontale lasers

Of het nu gaat om het storten van beton, het waterpas zetten van bekisting, het overnemen of controleren van hoogtes, de Leica Rugby 610 roterende laserwaterpas biedt verhoogde productiviteit en gebruiksgemak. De éénknops interface maakt het apparaat extreem makkelijk gebruik en absoluut "fool proof". Geen trainingen of voorbereidingen nodig - ga meteen aan de slag.

Verhoog uw productiviteit in waterpastoepassingen met de Leica Rugby 620 bouwlaser. De Rugby 620 roterende laserwaterpas is ontworpen voor aannemers die vooral bekistingsklussen in de betonbouw uitvoeren en biedt een professionele maar simpele egalisatieoplossing met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Vergeet kostbare fouten, bewerkingen en uitvaltijd dankzij de volledig automatische werking van de Leica Rod Eye-ontvangers. Het storten van beton, het rechtzetten van bekisting, leggen van funderingen en fundamenten is nog nooit zo efficiënt geweest.

De zelf-nivellerende Leica Rugby 810 horizontale laser, ontworpen voor betonaannemers die het maximale uit hun toepassing willen halen en die waarde hechten aan de beste kwaliteit, biedt de ultieme waterpas-oplossing, compleet met uniek stroomvoorzieningsconcept, onverslaanbare robuustheid en de hoogste nauwkeurigheid.

Leica Rugby 820 horizontale laser biedt algemene aannemers het best-presterende systeem voor alle waterpas- en simpele helling-toepassingen op de site. Of het nu om de egalisatie van beton gaat, enkel of dubbel afschot, de roterende laser Rugby 820 levert ultieme nauwkeurigheid, de hele dag door.

Leica zelfstellende horizontale lasers