afschotlasers

De Leica Rugby 420 DG, 410 DG en 320 SG zijn ontworpen voor afschuiningen in alle maten die om precieze afschotten vragen. Verzeker de hoogste nauwkeurigheid over lange afstanden, Leica Rugby 429 DG, 410 DG en 320 SG zijn perfect geschikt voor landbouw, machinebesturing en algemene toepassingen in de bouw. Bespaar op materialen en arbeidsuren met de meest nauwkeurige afschotlasers in de Leica-portfolio. Wanneer nauwkeurigheid het doel is, maakt Leica Rugby het afschot.

De Leica Rugby 680 en 670 semi-automatische afschotlasers leveren gebruiksgemak voor toepassingen in de bouw. De Rugby 680 en 670 bouwlasers zijn ontworpen voor aannemers die vooral vlakke werkzaamheden uitvoeren maar incidenteel enkele of dubbele afschotten moet maken, en zijn gebruiksvriendelijk en effectief in alle nivellerings- en afschuiningstaken.

Verhoog productiviteit en verlaag kosten met de Leica Rugby 880 en 870 bouwlasers, zeer betrouwbaar en nauwkeurig in afschot-toepassingen. Rugby 880 en 870 volledig-automatische afschotlasers leveren nauwkeurige prestaties in de meest ruwe terreinomstandigheden, gecertificeerd met de ISO-standaard voor nauwkeurigheid en de hoogste IP-rating op de markt.

Leica afschotlasers