Topcon 2D- en 3D graafsystemen

  • Alle 2D-graafsystemen van Topcon bieden de operator een voortdurende referentie voor hoogte en helling.
  • Alle Topcon 3D-graafsystemen bieden een robuuste constructie beproefde bouwterrein overzicht en hoogte en helling referentie bijstand.

Graafsystemen van Topcon bestaan uit degelijke componenten, die elk werk op elke bouwlocatie aankunnen, zelfs onder water. Elke dag weer bereikt u de gewenste nauwkeurigheid met systemen die consequent zijn en u nooit in de steek laten. Onze [[GPS :: GNSS]] systemen volgen elke satelliet in de lucht, zelfs bij een beperkt zicht op de hemel, voor een maximale uptime.

Productiviteit

Met de unieke graafoplossingen van Topcon bereikt u de beste productiviteit voor elke taak op elke bouwlocatie. Omdat de operator alle informatie voorhanden heeft in de cabine, is eenvoudig te zien wat er gedaan moet worden en daardoor kan met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gewerkt worden.

Flexibiliteit

De graafsystemen van Topcon bieden u precies de keuze en flexibiliteit die u nodig hebt. Eerst maakt u een keuze uit onze systemen, daarna past u uw systeem aan aan de eisen van uw werk en uw bestaande bedrijf. Op het werk kunt u in een handomdraai eenvoudig van taak wisselen. De machinist kan afhankelijk van de situatie de weergave op het scherm met één druk op de knop veranderen.