Atlas 350MH overslagmachine voor ABOG NV

ABOG NV uit Wetteren heeft, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 350MH overslagmachine in ontvangst genomen. De machine is afgeleverd met o.a. een snelwissel en extra LED-werkverlichting. Wij danken ABOG voor de samenwerking en wensen hen veel plezier met de nieuwe Atlas!


Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, pendelende steunpoten en massieve banden, is voorzien van een Stage V motor. Deze schone en stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is naar de wensen en eisen van ABOG NV opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij o.a. aan het monteren van een snelwissel CW30 met lasthaak, een 360 graden camera en extra LED-werkverlichting.

Over ABOG NV

ABOG uit Wetteren is een dynamisch aannemingsbedrijf, met jonge bedrijfsleiding, gespecialiseerd in onderhoudswerken van openbare domeinen. Met onderhoudswerken worden repetitieve werken bedoeld, zoals het maaien van bermen, snoeien van bomen, hakhout, veegwerken, netheidswerken, scheren van heggen en beplantingen enzovoort. Voor meer informatie over ABOG gaat u naar: https://www.abog.be/

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.