Batrageci neemt nieuwe Atlas spoorwegmachine en AMT Lorry in ontvangst

De Firma Batrageci heeft een Atlas 1604ZW spoorwegmachine in gebruik genomen. De nieuwe spoorgraafmachine werd door De Bruycker-Kemp in Hamme compleet uitgerust met onder andere een extra contragewichtplaat, een luchtpistool in de cabine en extra werkverlichting. Daarnaast is de spoorwegmachine afgeleverd met een AMT lorry.

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachine staat bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Daarnaast is de Atlas 1604ZW door de professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme zeer compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van Batrageci. Denk hierbij aan onder andere uitbreiding op de smering, luchtpistool in de cabine, extra werkverlichting,  drukontlasting op 3 circuits, extra contragewicht plaat (520 kg) en plaatverlichting.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.