BOMAG BW120AD-5 voor Eggermont

Eggermont uit Deinze heeft, via De Bruycker-Kemp, een nieuwe BOMAG BW120AD-5 tandem trilwals in ontvangst genomen. Wij wensen Eggermont veel werkplezier met de nieuwe tandemwals!

De BOMAG BW120AD-5 tandemwals (rol voor- en achteraan) weegt 2.700kg en heeft net als de combiwals een werkbreedte van 1.200 mm. Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Eggermont

Eggermont, gevestigd te Deinze is gespecialiseerd in grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, omgevingswerken en nivelleringswerken. Eggermont staat voor service en kwaliteit. Met jarenlange ervaring en expertise realiseren zij verschillende projecten. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.grondwerkeneggermont.be/

U kunt uw nieuwe machine zelf samenstellen!

Alle Bomag walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.