BOMAG BW138AD-5 tandemwals voor Grizaco

Grizaco uit Hasselt heeft, via De Bruycker-Kemp, een BOMAG knikgestuurde tandemwals in ontvangst genomen. Deze BW138AD-5 is volledig in de witte bedrijfskleuren van Grizaco geschilderd en voorzien van kantsnij-uitrusting met snijmes en drukrol.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De nieuwe serie knik- en rolgestuurde tandemwalsen, zwaarder dan 5,0 ton, bieden goed zicht op de werkzaamheden en beschikken over een comfortabele cabine.

Deze 4.500 kg wegende BOMAG BW138AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 33,6 kW en een werkbreedte van 1.380 mm. De BW138AD-5 is uitgerust met werkverlichting, zijdelings verstelbare stoel met dubbelle bediening, een opklapbare rolbeugel en een centraal hijspunt.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Uitrusting
Naast de kantensnij uitrusting met snijmes en drukrol, is deze Bomag BW138AD-5 tandemwals voorzien van zwaailicht, verlichting wegcode, hef- en bevestigingsogen en is de machine in de bedrijfkleuren van Grizaco geschilderd.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW138AD-5 tandemwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Over Grizaco

“De snelste weg naar veilige en duurzame wegen!” Sinds 1996 maakt Grizaco deel uit van de Franse groep Eurovia. Die een sterke financiële ruggensteun vormt voor Grizaco een niet te onderschatten troef. Dat maakt het immers mogelijk om voortdurend te blijven investeren in innovatie en kwaliteit. Voor een nieuwe weg of een verregaande renovatie is een klassieke asfaltering meestal de juiste oplossing. Grizaco telt drie asfaltploegen waardoor het uiterst flexibel en snel grote oppervlakken op één dag kan asfalteren. Wanneer de beschadigingen en scheurtjes in het wegdek niet te groot zijn, is het niet nodig om te asfalteren, maar kunnen een bestrijkingslaag en een slemlaag zeker soelaas bieden. Kijk op www.grizaco.bevoor meer informatie en de mogelijkheden.