Bomag BW138AD-5 voor Lammens Recycling

Lammens Recycling uit Dendermonde, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe BOMAG BW138AD-5 in ontvangst genomen. Wij wensen Lammens Recycling veel plezier met de nieuwe tandemwals!

De BOMAG BW138 AD-5 tandemwals (rol voor- en achteraan) weegt 4500kg en heeft net als de combiwals een werkbreedte van 1380mm. Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machine?  Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Lammens Recycling
Lammens Recycling is een allround bedrijf uit Dendermonde, actief in containerverhuur, grond- enafbraakwerken, landscaping en verhardingswerken. Daarnaast beschikken ze over een erkend recyclagecentrum en betoncentrale.Bekwame mensen en moderne machines zijn de speerpunten van hun beleid en daar wordt ook voortdurend in geïnvesteerd. Voor meer informatie gaat u naar: https://lammensrecycling.be/

Start met het samenstellen van je eigen wals

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.