BOMAG materieel voor Verbraeken Infra N.V.

Verbraeken Infra N.V. uit Temse heeft, via De Bruycker-Kemp, twee nieuwe BOMAG BMP8500 sleuvenwalsen en een nieuwe BOMAG BW120AD-5 tandemwals in ontvangst genomen. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe BOMAG machines!

BOMAG BMP8500

De BOMAG verdichter BMP8500 is een op afstand bedienbare bodemverdichtingsmachine. De BMP 8500 is standaard zowel via een kabel als radiografisch op afstand te bedienen. Ideaal op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is. De 1,6 ton wegende verdichter heeft een werkbreedte van 610 of 850 mm. De unieke compressietechnologie dankzij de economizer bespaart de gebruiker veel tijd. De economizer bepaalt namelijk automatisch de voortgang van de verdichting.

De BOMAG BMP8500 levert uitstekend werk voor o.a. sleuven, funderingen, straatwerk en overal waar hoge eisen worden gesteld voor mobiliteit en zware bodemcondities.

BOMAG BW120AD-5 tandemtrilwals

De 2.700 kg wegende BOMAG BW120AD-5 Stage V tandemtrilwals heeft een vermogen van 18,5 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. De BOMAG BW120AD-5 is onderhoudsarm en heeft geen vet smeerpunten.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

Over Verbraeken Infra N.V.

Groep Verbraeken Construction, opgericht in 1966 en toen voornamelijk bezig in het klassieke grondverzet, is actief in integrale infrastructuurwerken, graaf- en bestratingswerken, plaatsen van rioleringen en pijpleidingen, installatie van elektrische- en glasvezelkabels en gestuurde boringen. Kijk op https://verbraeken-infra.eu/index.html voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen wals!
De BOMAG machines zijn via demachine-configuratorin een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in eenpersoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of bezoeken.

Neem contact met ons op!

Wenst u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.