Driemaal Atlas 1604K-ZW spoorwegmachines voor LM Lux Sàrl

LM Lux Sàrl uit Doncols (LU) heeft via De Bruycker-Kemp, drie Atlassen 1604 K-ZW in ontvangst genomen. Binnenkort volgt er nog een aflevering van drie spoorwegkranen. Met een totale order van zes spoorwegkranen bedanken wij LM Lux en wensen wij hen veel werkplezier met de nieuwe Atlassen!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604K-ZW spoorwegmachines zijn opgebouwd en klaargemaakt in de werkplaats van De Bruycker-Kemp in Hamme. Deze spoorwegmachines zijn compleet uitgerust. De professionals van De Bruycker-Kemp hebben de machines voorzien van extra contragewicht, gereedschapskisten op de onderwagen, automatische smering en extra LED-werkverlichting.

De Atlas spoorwegmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.