Hybride BOMAG BW174AP-5 AM asfaltwalsen voor Stadsbader

Stadsbader uit Harelbeke heeft, via De Bruycker-Kemp, twee nieuwe hybride BOMAG asfaltwalsen uit de AP-5 serie in ontvangst genomen. De BOMAG BW174AP-5 AM hydride asfaltwals is tot wel 20% zuiniger dan de conventionele wals! De Bruycker-Kemp wenst Stadsbader veel strakke kilometers asfalt!

De rollen zijn vervaardigd van een hoogwaardig staal genaamd ‘Dilidour’ verder zijn de walsen voorzien van hydraulische kantensnij-uitrusting rechtsvoor, airco en Asfalt Manager. Beide asfaltwalsen zijn in de herkenbare huisstijl van Stadsbader afgeleverd. Deze wals voldoet helemaal aan de wensen van elke machinist, maximaal bedieningscomfort in combinatie met het beste zicht rondom.

Hybride aandrijving
De hydraulische energie die telkens vrijkomt bij het uitschakelen van de vibratie wordt opgeslagen in 2 grote accumulatoren à 10 kW per stuk. Deze laat zijn energie weer los op het hydraulische systeem bij het inschakelen van de vibratie. Hierdoor is een kleinere verbrandingsmotor toereikend en is deze wals geheel vrijgesteld van Adblue en mede door het motor start-stop systeem is een geringer brandstofgebruik eenvoudig haalbaar.

Asfalt Manager
Intelligent verdichtingssysteem in de voorrol: 'Asfalt Manager', inclusief eenvoudig bedienbaar touchscreen. Het display is geïntegreerd in het dashboard met weergave van digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van gedeelde rol. De verdichtingsenergie is zowel manueel als automatisch variabel in te stellen, dit van maximum tot oscilatie.

BOMAG biedt een ruim assortiment aan Asfaltwalsen

Voor alle voorkomende asfalt soorten levert de De Bruycker-Kemp walsen in de gewichtsklasse 1,5 tot 16 ton gewicht. Met technieken als ECONOMIZER, TanGO 4 en ASPHALT MANAGER 2, zorgt de asfaltwals voor een hogere productiviteit.

Over Stadsbader
Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. Intussen wordt de onderneming geleid door derde generatie Dominique Valcke. De overnames van Deckx in Dessel (2009), Van Maercke Prefab in Kluisbergen (2014) en BAM Contractors (2022), op vandaag Stadsbader Contractors, betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Ook de opening van een eigen staalproductiesite in Malle (2024) vormt een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de multidisciplinaire bouwgroep. Stadsbader Group ontplooit dagelijks haar activiteiten op zo'n 250 werven in België en omliggende landen. Gedreven door passie en met een scherp oog voor duurzaamheid, bundelen onze 1.850 ondernemende collega's hun krachten. Hun expertise in bouw, infrastructuur, technieken en civiele werken werd ondergebracht in vier grote klasse 8-bedrijven die samen multidisciplinaire projecten realiseren. De onderneming heeft als primaire doelstelling de klantentevredenheid maximaal te waarborgen door middel van een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.