KATO IC100-5 rupsdumper voor Special Renting

Special Renting uit Zele, heeft opnieuw via De Bruycker-Kemp, een nieuwe KATO IC100-5 Stage V rupsdumper in ontvangst genomen. Binnen een paar dagen kon deze rupsdumper door Special Renting worden afgehaald in Hamme. Wij wensen Special Renting ook met deze dumper veel werkplezier!

De standaarduitrusting van de KATO rupsdumper bestaat onder andere uit een airconditioning, zij- en achteruitrijcamera, luxe stoel en eenvoudige joystick-bediening. De voorklep en motorklep zijn eenvoudig te openen en vanaf straatniveau zijn de essentiële onderdelen makkelijk toegankelijk voor een dagelijkse inspectie. Bovendien is de rupsdumper uitgerust met een weegsysteem om de dagproductie te kunnen monitoren. De cabine kenmerkt zich door het uitstekende zicht rondom. De KATO IC100-5 rupsdumper heeft een laag zwaartepunt en hoge bodemvrijheid, wat het een genot maakt om mee te werken.

De 11,6 ton wegende KATO rupsdumper op 700 millimeter brede rubberen rupsen heeft een motorvermogen van 260 pk, laag brandstofverbruik en een rijsnelheid van maximaal 12 km/uur. De lage opbouw van de cabine van 2.70 laat in veel gevallen vervoer op een bakwagen toe. Het lagere eigengewicht biedt voordeel bij het transport van twee dumpers op één combinatie (vrachtwagen).

Over Special Renting
Special Renting uit Zele beschikt over een ruimaanbod van verhuurmachines voor de bouwnijverheid, industrie en tuinbouw. Daarnaast is Van Zele Special Renting de officiële Benelux dealer voor Star Hammer breekhamers. Kijk op www.specialrenting.be voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.