Kempeneers kiest nogmaals voor Kobelco

Rob Kempeneers uit Nieuwerkerken heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco minigraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco SK58SRX-7 minigraver voor Kempeneers werd onder andere uitgerust met een hydraulische snelwissel en automatische smering. Wij wensen Kempeneers veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco.

Deze Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De Kobelco SK58SRX-7 minigraafmachine voor Rob Kempeneers is uitgerust met automatische smering, een hydraulische snelwissel en een lange voorarm. De machine werd afgeleverd met een nivelleerbak van 1,2 meter breed en in de bedrijfskleuren en belettering van Kempeneer.

Over Rob Kempeneers

Reeds meer dan 30 jaar is de NV Kempeneers met zaakvoerder Roger Kempeneers een gevestigde waarde in de sector van de grond- en afbraakwerken. Jaar na jaar wordt er zwaar geïnvesteerd in het machinepark om dit modern te houden. Een team van gespecialiseerde grond- en afbraakwerkers staat ter beschikking voor alle mogelijke opdrachten. Kijk op www.robkempeneers.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK58SRX-7. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.