Kobelco SK10SR-2E incl. Okada sloophamer voor Growebo Tack

Growebo Tack uit Wevelgem heeft, via De Brucyker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK10SR-2E en OKADA 150 sloophamer in ontvangst genomen.Growebo Tack beschikt als trouwe klant over heel wat BOMAG, Schaeff en Kobelco machines. Recent nog namen ze een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 in gebruik. Wij wensen hen wederom veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco en sloophamer!Deze veelzijdige minigraver biedt volwaardige prestaties in compact formaat. Met een groot werkbereik, uitschuifbare onderwagen en betrouwbare constructie is deze Kobelco SK10SR-2E perfect voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen.


De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine.


De minigraver van Growebo Tack is door De Bruycker-Kemp o.a. opgebouwd met een hydraulische snelwissel. Daarnaast zijn er verschillende bakken meegeleverd zoals een nivelleer-, banaan- en dieplepelbak. 

Over Growebo-Tack Gebr.

GROWEBO bvba Tack Gebr. (GROWEBO) werd opgericht in 1997 door Jean-Pierre, Christophe & Wim Tack. De broers, jong & dynamisch, konden steunen op de jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) die hun vader Jean-Pierre Tack had opgedaan. Bij Growebo kunt u terecht voor o.a. aanleg van opritten en terrassen, volledige omgevingsaanleg, parkingaanleg en grond, wegenis- en rioleringswerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.growebo-tht.be/

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.