Kobelco SK210LC-11 voor Hobotra BVBA

Hobotra BVBA uit Gavere heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK210LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen Hobotra BVBA veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De Kobelco SK210LC-11 voldoet aan de Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor topprestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. De Kobelco SK210LC-11 is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse. De bediening vanuit de comfortabele en moderne cabine heeft al veel machinisten overtuigd.

Deze Kobelco SK210LC-11 is voorzien van professionele belettering en is uitgerust met enkele heflat met 3 gaten, looptrede aan cabine, automatische smering, hydraulische snelwissel CW40 met lasthaak en is geleverd met een nivelleerbak.

Over Hobotra BVBA

Kristof en Brecht Bekaert besloten in 2012 de handen in mekaar te slaan om hun  opgebouwde ervaring bij gerenommeerde bouwbedrijven te bundelen tot  een dynamisch bouwbedrijf. Sinds de oprichting kent de firma een gestage groei. Heel wat klanten stelden intussen hun vertrouwen in Kristof en Brecht, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Alle klanten zullen graag getuigen over hun positieve ervaringen met HOBOTRA. Kijk op www.hobotra.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.