Kobelco SK210LC-11 voor Joris Cherretté

 Joris Cherretté Grond- en Afbraakwerken uit Aalst heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK210LC-11 in ontvangst genomen. Eerder ontving Joris Cherretté een Kobelco SK85MSR-7. Wij wensen Joris Cherretté veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK210LC-11 voldoet aan de Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor topprestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. De Kobelco SK210LC-11 is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse. De bediening vanuit de comfortabele en moderne cabine heeft al veel machinisten overtuigd.


De Kobelco SK210LC-11 van Joris Cherretté is door de Bruycker-Kemp o.a. opgebouwd en afgeleverd met hydraulische snelwissel, automatische smering, LED verlichtingspakket, een looptrede aan de cabinekant, nivelleerbak en een dubbele heflat met 4 gaten. Om de aflevering compleet te maken is de rupsgraafmachine voorzien van professionele belettering op de giek en contragewicht.


Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Joris Cherretté 

Joris Cherretté uit Nieuwerkerken-Aalst is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd aannemer van o.a. afbraakwerken, opruimingswerken, grondwerken en het verhuren van containers. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.cherrettejoris.be/

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.