Kobelco SK210LC-11 voor Kristof Nachtergaele

Kristof Nachtergaele BVBA uit Kluisbergen heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK210LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is o.a. opgebouwd met hydraulische snelwissel, automatische smering en verlichtingspakket. Wij wensen Kristof Nachtergaele veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK210LC-11 voldoet aan de Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor topprestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. De Kobelco SK210LC-11 is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse. De bediening vanuit de comfortabele en moderne cabine heeft al veel machinisten overtuigd.

De Bruycker-Kemp heeft de Kobelco SK210LC-11 van Kristof Nachtergaele o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, automatische smering, verlichtingspakket, dubbele heflat met vier gaten, nivelleerbak en een looptrede aan de cabinekant. Voor een perfecte aflevering is de rupsgraafmachine ook voorzien van de firmanaam en -kleur van Nachtergaele.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Kristof Nachtergaele BVBA

Kristof Nachtergaele uit Kruishoutem is in 1998 opgestart als familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote KMO. Nachtergaele is gespecialiseerd in de montage van industriële loodsen en landbouwgebouwen. Daarnaast hebben zij ook jarenlange ervaring in zowel afbraakwerken, funderingswerken en grondwerken. Voor meer informatie: http://www.nachtergaelekristofbvba.be/nl/home

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.