Kobelco SK270SRLC-7 voor Hubaut

Hubaut uit Havinnesheeft onlangs een Kobelco SK270SRLC-7 in ontvangst genomen. De compact draaiende rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kemp o.a. uitgerust met extra contragewicht, automatische smering en extra LED-werkverlichting. Wij wensen de professionals van Hubaut veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Over Hubaut
Van grondwerken, tot riolering en aansluiting, tot wegenwerken, dankzij het ruime aanbod aan machines en de gekwalificeerde teams kan Hubaut inspelen op al uw projecten in zowel het private als het publieke domein. Kijk op www.hubaut.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.