Kobelco SK270SRLC-7 voor Vanderputten

Vanderputten Grond- & Afbraakwerken uit Deux-Acrenheeft via De Bruycker-Kemp een compact draaiende Kobelco SK270SRLC-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp wenst David Vanderputten veel werkplezier met deze Kobelco uit de nieuwste generatie!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De machine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp in België voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan een hydraulische snelwissel, extra tegengewicht, gereedschapskoffer op de onderwagen en extra LED-werkverlichting. Daarnaast is de machine voor een perfecte aflevering voorzien van bedrijfsbelettering.

Vanderputten Grond- & Afbraakwerken
Vanderputten Grond- & Afbraakwerken uit Deux-Acren is een familiebedrijf met meer dan 16 jaar ervaring op de teller. Vanderputten is gelegen in Deux-Acren (Twee-Akren, Henegouwen) en gespecialiseerd in grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor het huren van containers en machines. Kijk op https://grondwerkenvanderputten.be/ voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 052 399 200, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.