Kobelco SK35SR-6E voor Gemoco

Gemoco uit Bilzen heeft onlangs een Kobelco SK35SR-6E minigraver in ontvangst genomen. Deze minigraafmachine is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, extra LED-verlichting, firmanaam en bedrijfskleur. Wij wensen Gemoco veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK35SR-6 Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning. De SK35SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

De in bedrijfskleur gespoten Kobelco SK35SR-6E van Gemoco is door De Bruycker Kemp compleet opgebouwd met o.a. een hydraulische snelwissel, hefoog op de voorarm, extra LED verlichting, automatische smering en firmanaam. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met verschillende bakken zoals een banaan-, dieplepel- en nivelleerbak.

Over Gemoco

Gemoco is meer dan 30 jaar een vaste waarde voor alle bouw- en wegenbouwprojecten. U kunt op Gemoco beroep doen voor de realisatie van woningbouw, appartementen, private werken en overheidsopdrachten. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.gemoco.be/

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK35SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.