Na Kobelco ook Atlas voor Travexploit S.A.

Travexploit S.A. uit Thuin heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, twee nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachines in ontvangst genomen. Eerder ontving Travexploit een Kobelco SK140SRLC-2PB. Wij wensen hen wederom veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

Beide mobiele graafmachines van Travexploit zijn door de specialisten van De Bruycker-Kemp compleet opgebouwd met o.a. een hydraulische snelwissel met lasthaak, automatische smering, extra LED-werkverlichting, gereedschapskoffer op de onderwagen en achteraan een schuifblad.

Over Travexploit S.A.

Travexploit, gevestigd te Thuin, is een bouwbedrijf dat al 70 jaar lang gespecialiseerd is in verschillende bouwprojecten en werkzaamheden zoals reparatie- en sloopwerken, funderingen en buitenschilderwerk. U kunt bij hen terecht voor diverse projecten. Voor meer informatie gaat u naar: https://travexploit.be/

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.