Na Kobelco ook BOMAG voor BESIX INFRA

BESIX INFRA uit Schelle, onderdeel van de Groep BESIX, heeft twee BOMAG tandemwalsen en één BOMAG combiwals in gebruik genomen. BESIX INFRA nam eerder al twee SK380SRLC rupsgraafmachines met tweedelige giek in gebruik. Wij wensen hen veel plezier met de nieuwe BOMAG walsen!

De 2.450 kg wegende BOMAG BW120AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1.200 mm. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maken de BW120AC-5 flexibel inzetbaar. De BOMAG BW120AD-5 tandemwalsen (rol voor- en achteraan) wegen 2.700kg en hebben net als de combiwals een werkbreedte van 1.200 mm. Alle walsen zijn geschilderd in het firmakleur van BESIX Infra en zijn voorzien van extra verlichting.

Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over BESIX INFRA
Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies. In de Benelux en Frankrijk is de Groep sterk vertegenwoordigd met de regionale filialen BESIX Infra en BESIX Construct, die garant staan voor een lokale benadering. BESIX Infra is dé kennis gedreven aannemer voor wegenbouw op de Vlaamse en Brusselse markt, actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en de aanleg van publieke ruimtes. BESIX Infra behoort tot de top3-spelers op de Belgische infrastructuurmarkt, voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Met de diverse entiteiten brengt de Groep gespecialiseerde nicheoplossingen op de markt, zoals diepfunderingen, geo-engineering, wegenwerken, waterbehandeling en kabel- en leidingbouw.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.