BOMAG BW90AC-5 combiwals voor Persyn

Trouwe klant Persyn uit Zwevegem heeft onlangs een BOMAG combiwals in gebruik genomen. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BOMAG BW90AC-5 flexibel inzetbaar. Wij danken firma Persyn opnieuw voor het vertrouwen!

Deze 1,6 ton wegende BOMAG BW90AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1 meter. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW90AC-5 flexibel inzetbaar. Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Persyn
Persyn is een betrouwbaar, gezond en innovatief bouwbedrijf, gespecialiseerd in betonwerken en infrastructuurwerken , met waardering voor personeel en aandacht voor klantgerichte oplossingen. Geen uitdaging is hun te groot. Kijk op www.persyn.be voor meer informatie en alle projecten.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle Bomag walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.