Opnieuw een BOMAG BW138AD-5 voor Grizaco

Grizaco uit Hasselt heeft, via De Bruycker-Kemp, een nieuwe BOMAG BW138AD-5  tandemwals in ontvangst genomen. Dit type wals is al jaren een vaste waarde op hun werven en zorgt steeds voor een perfect resultaat. Wij danken hen voor het vertrouwen en wensen hen veel strakke kilometers asfalt toe!

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De nieuwe serie knik- en rolgestuurde tandemwalsen, zwaarder dan 5,0 ton, biedt goed zicht op de werkzaamheden en beschikt over een comfortabele cabine.

Deze 4.500 kg wegende BOMAG BW138AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 33,6 kW en een werkbreedte van 1.380 mm. De BW138AD-5 is uitgerust met werkverlichting, zijdelings verstelbare stoel met dubbelle bediening, een opklapbare rolbeugel en een centraal hijspunt.

De nieuwe tandemwals van Grizaco is door De Bruycker-Kemp voorzien van achteruitkijkspiegels en extra LED-verlichting op het ROPS. Daarnaast is de machine in de witte firmakleur gespoten. 

Over Grizaco

“De snelste weg naar veilige en duurzame wegen!” Sinds 1996 maakt Grizaco deel uit van de Franse groep Eurovia, die een sterke financiële ruggensteun vormt voor Grizaco. Een niet te onderschatten troef. Dat maakt het immers mogelijk om voortdurend te blijven investeren in innovatie en kwaliteit. Voor een nieuwe weg of een verregaande renovatie is een klassieke asfaltering meestal de juiste oplossing. Grizaco telt drie asfaltploegen waardoor het uiterst flexibel en snel grote oppervlakken op één dag kan asfalteren. Wanneer de beschadigingen en scheurtjes in het wegdek niet te groot zijn, is het niet nodig om te asfalteren, maar kunnen een bestrijkingslaag en een slemlaag zeker soelaas bieden. Kijk op www.grizaco.be voor meer informatie en de mogelijkheden.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW138AD-5 tandemwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.