Opnieuw BOMAG materieel voor Norré-Behaegel

Norré-Behaegel heeft twee BOMAG BW120AD-5 tandemtrilwalsen in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp heeft onlangs ook al een BOMAG BMF 2500 voorlader afgeleverd bij Norré-Behaegel. Wij wensen Norré-Behaegel veel werkplezier en danken hen voor het vertrouwen!

De 2.700 kg wegende BOMAG BW120AD-5 Stage V tandemtrilwals heeft een vermogen van 18,5 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. De BOMAG BW120AD-5 is onderhoudsarm en heeft geen vet smeerpunten.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen met cabine kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

Over Norré-Behaegel
De onderneming werd in 1992 opgericht als tuinaannemingsbedrijf door Roland Norré en zijn echtgenote Martine Behaegel onder de vorm van een bvba. Eind jaren ’90, met de indiensttreding van zoon Nico, werd de omschakeling gemaakt naar activiteiten in de wegenbouw. Nadat ook Joeri in 2005 de onderneming versterkte, kende het bedrijf een enorme groei en ontpopte het bedrijf zich van een klasse 5 aannemingsbedrijf naar de hoogste klasse 8. In 2017 wijzigde de vennootschap van rechtsvorm en werd de BVBA omgezet in een NV. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.norre-behaegel.be/bedrijf/

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.