Opnieuw een BOMAG voor Verhelst Aannemingen

Verhelst Aannemingen uit Oostende heeft opnieuw, via De Bruycker-Kemp, een BOMAG in gebruik genomen. Ditmaal een BOMAG BW161 AC-5 Stage V combiwals en binnenkort ook nog BW219 BVC-5. Wij wensen Verhelst weer veel veilige en plezierige draaiuren met deze BOMAG!

BoOMAG levert combiwalsen in de gewichtsklasse 1,5 tot 10,0 ton. De BOMAG BW161AC-5 heeft, mede door een extra gewicht van 1,5 t, een eigen gewicht van circa 11,0 t, een werkbreedte van 1.680 mm en een vermogen van 95 kW. De BOMAG walsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden, het bedieningsgemak en duurzaamheid.

Over Verhelst Aannemingen
Verhelst Aannemingen maakt deel uit van de Verhelst Group, een familiale bouwonderneming met hoofdzetel in Oostende.  Al 4 generaties zijn we een betrouwbare, veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en solide partner met een grote ervaring en een sterke reputatie in de bouwsector. Verhelst Aannemingen kan rekenen op vele jaren expertise in verschillende domeinen : afbraakwerken en asbestverwijdering, grond- en saneringswerken en infrastructuurwerken. Kijk op www.verhelstaannemingen.com/nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.