TEGOS BREIDT MACHINEPARK WEDEROM UIT MET KOBELCO SK210LC-11

Tegos BVBA, een veelzijdig aannemer, gevestigd in Beveren, heeft recentelijk een Kobelco SK210LC-11 in ontvangst genomen. Deze populaire 20-tons is een aanvulling op hun uitgebreide machinepark en wordt ingezet bij onder andere renovatiewerken en grond- en rioleringswerken. De Bruycker-Kemp wenst Tegos veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Bruycker-kemp heeft de Kobelco SK210LC-11 onder andere afgeleverd met een Hydraulische snelwissel CW40 met lasthaak, 3D meetsysteem Unicontrol en automatische smering. Verder is de machine voorzien van hefoog op voorarm en looptrede aan cabine. Daarnaast is de machine voorzien van professionele belettering van Tegos. Alles voor een perfecte aflevering!

De Kobelco SK210LC-11 voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor topprestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. De Kobelco SK210LC-11 is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse. De bediening vanuit de comfortabele en moderne cabine heeft al veel machinisten overtuigd.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Tegos BVBA

Tegos BVBA biedt een ware totaalservice om elk project tot een succesverhaal te maken. Of het nu gaat om een kleine particuliere klus of een grote industriële opdracht, zaakvoerder Nick Maes en zijn enthousiaste team weten er wel raad mee. Ze zorgen voor professioneel geplaatste afsluitingen en staan in voor de meest uiteenlopende grondwerken en rioleringswerken en gebruiken daarvoor de beste machines en materialen. Bovendien kan men ook bij hen terecht voor het transporteren van diverse materialen, waaronder mengpuin, betonpuin, steenpuin, grond, compost en breekzand. Kijk op https://grondwerkentegos.be/ voor meer informatie.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN JE EIGEN KRAAN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.