Tweede Kobelco voor Lammens Recycling

Lammens Recycling uit Dendermonde heeft onlangs de eerste van twee stuks Kobelco SK270SRLC-5E in ontvangst genomen. Eerder nam het bedrijf een Kobelco SK140SRLC-7 in gebruik. Deze 27 tonner is o.a. afgeleverd met een hydraulische snelwissel, extra contragewicht en automatische smering. De Bruycker-Kemp wenst Lammens Recycling veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kemp naar eisen en wensen van Lammens Recycling opgebouwd. Zo is de machine afgeleverd met hydraulische snelwissel, automatische smering, heflat met drie gaten, verzwaard contragewicht, extra LED-werkverlichting en 700 mm rupsen. Voor de perfecte aflevering is de machine voorzien van firmanaam en -kleur op het contragewicht.

Over Lammens Recycling
Lammens Recycling is een allround bedrijf uit Dendermonde, actief in containerverhuur, grond- en afbraakwerken, landscaping en verhardingswerken. Daarnaast beschikken ze over een erkend recyclagecentrum en betoncentrale.Bekwame mensen en moderne machines zijn de speerpunten van hun beleid en daar wordt ook voortdurend in geïnvesteerd. Voor meer informatie gaat u naar: https://lammensrecycling.be/

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC-5e. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.